Biologisch Haar İmplant

In bezit zijn van gezond en dik haar; zowel voor mannen als vrouwen is het door de jaren heen een van de belangrijkste onderwerpen. Haarverlies naar aanleiding van leeftijd, ziekte, hormonale problemen, chemische toepassingen, ongevallen en brandwonden is het nu toch mogelijk om de look te krijgen die altijd gewilt is.

Biofibre: Haar dat biologisch compatibel is met de huid en geproduceerd wordt in een testomgeving. Het is nu mogelijk de fibers te implanteren onder de huid en zo in een korte tijd het gebrek aan haar op te lossen. Deze methode is geschikt voor personen zonder haar en/of personen met weinig haar die toch meer volume willen hebben. De Biofibre is makkelijk en snel te implanteren. Biofibre haren zijn niet te onderscheiden van de eigen haren

Toepassing?

Voor dat we kunnen beginnen worden de juiste fibers uitgezocht op maat, kleur en soort. Er wordt eerst een klein aantal fibers voor test toegepast bij de desbetreffende persoon en word tot 15-30 dagen  gewacht voor de resultaat. Indien de fibers erkent wordt door de lichaam is het volgende stap het maken voor een afspraak om de behandeling te kunnen uitvoeren. De behandeling word in een hygienisch en steriel omgeving uitgevoerd onder begleiding  van de Biofiber specialiste. Zo is het mogelijk om in een kort tijd het probleem van haarloosheid aan te gaan en een mooi estetisch look te beschikken.

Kans op slagen?

Biofiber erkent het systeem van veel onderzoeken. De fibers zijn op 196 mensen getest en voor een periode van twee jaar na de behandeling gevolgd. Bij 86% van dat aantal is binnen de twee jaar niets vreemds opgemerkt. Bij 11% van de 196 is een klein form van infectie opgetreden en bij 1.5% is naar aanleiding van een fout tijdens de behandeling de fibers gaan opkrullen zodoende dat de fibers verwijderd moesten worden. Bij een klein percentage van 1.02 werden de fibers verwijderd als gevolg van een toenemende reactie.

Eigenschappen van Biofiber inplantatie techniek

Dit methode  wordt door opgeleide, gespecialiseerde artsen in een medische omgeving uitgevoerd. Gedetaileerd informatie over de desbetreffende persoon zal door de specialiste worden doorgegeven. Uiteraard is het niet een “pruik” methode waarbij de haartjes zelf verwijderd en nadien opnieuw toegepast kan worden.  Aangezien de fiberse en voor een onder de huid geplaatst zullen worden zal er geen onderscheid gemaakt kunnen worden met de “echte” haartjes. De fibers kunnen zo een resultaat bieden voor ieders eigen wens. Deze methode is niet enkel voor gebieden toepasselijk die eerder aan een haarverlies hebben geleden, maar ook voor littekenweefsel en/of bij brandwonden zal de gewenste resultaat haalbaar worden.

Biofiber inplantatie methode is in 13 standaard kleuren uit te voeren. Fibers kan zowel gewassen als gevormd worden als de natuurlijke haartjes. Naar wens kan de fibers in stijl of golvend model geinplanteerd worden.

Voor personen die een behandeling hebben aangegaan en die de duurzaamheid en esthetische resultaat willen behouden is het zeer belangrijk om alle gekregen adviezen van voor en na de behandeling  netjes te volgen.

Bij de FUE-methode worden per keer 2 á 3 haarwortels verzameld.

Bij de FUT-methode kunnen patiënten een stekende pijn voelen op het donorgebied, wat later een litteken wordt.

Bij de FUE-methode voelen patiënten absoluut geen pijn, hooguit een jeukend gevoel, wat gemiddeld kort van aard is.

Met beide methoden zal er geen verschil te zien zijn tussen uw natuurlijke- en geïmplanteerde haar.

In beide methoden zijn de transplantatie en anesthesie procedures identiek.