De operatie is binnen een dag klaar. De volgende dag komt u langs voor de controle en de dag daarna voor de eerste wassing. In de daaropvolgende dagen kunt u verder met uw sociale en dagelijkse bezigheden.
De haartransplantatie duurt gemiddeld 6 tot 8 uur. Onze specialisten zijn gemiddeld twee uur bezig met het collecteren van de haarzakjes. Daarna worden de kanaaltjes geopend in het benodigde gebied. Dit duurt ongeveer een uur. Het laatste proces waarbij de haren worden teruggeplaatst duurt ongeveer drie uur.
De geïmplanteerde haren worden verkregen uit het donorgebied. De haren in het donorgebied zijn gecodeerd als “niet uit te vallen haren”. Genetisch gezien is het ook niet mogelijk. De haren die dus geïmplanteerd zijn kunnen ook niet tot haaruitval lijden.
Na een FUE Saffier haartransplantatie worden er geen littekens overgehouden. Daarnaast worden de kanalen met een saffieren punt geopend, wat zal leiden tot een natuurlijk resultaat.
Het donorgebied bevindt zich op uw achterhoofd, onder de kruin en achter de oren. De haarzakjes zijn op deze gebieden het sterkst en gecodeerd als “niet uit te vallen haren”.
Het is mogelijk om een haartransplantatie te ondergaan, zonder uw haren te scheren. Dit is voornamelijk van toepassing bij vrouwen. Neem contact op met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.
De haren die verkregen worden uit het donorgebied, kunnen voor 40% weer terug groeien. Dit komt omdat de haarzakjes schuin worden afgesneden. Het achtergebleven weefsel kan zich weer als nieuwe haar ontwikkelen. Ons medische team is in staat om met de fijnste boortjes te werken, waardoor de schade minimaal zal zijn. Hierdoor zullen er geen onnatuurlijkheden opgemerkt worden.
Het is belangrijk om 2 vragen te stellen; Hoeveel haren kunnen we in één sessie wegnemen en hoeveel haren heb ik daadwerkelijk nodig? Gemiddeld gezien heeft een persoon 60-80 grafts per cm2. Ons medisch team is in staat om in één sessie tot 7.000 grafts te transplanteren. Dit zijn ongeveer 17.000-18.000 haren. In een consultgesprek wordt door middel van een haaranalyse naar de huidige dichtheid van uw haar gekeken om te zien welke oplossing bij u mogelijk is.
Na 9 tot 12 maanden is het eindresultaat zichtbaar.
Hieronder treft u de documenten aan waar u op moet letten vóór en na een haartransplantatie.
De haartransplantatie worden uitgevoerd onder lokale anesthesie. Dit wordt gerealiseerd zonder injecties. Met een speciale druk-spraytechniek wordt de verdoving toegepast. 91% van onze gasten ervaart het als geen pijn.
Ons doelgroep zijn mannen en vrouwen met haarverlies, maar ook personen met een geboortevlek of wond die om een cosmetisch ingreep vragen. Denk daarbij aan operatielittekens en brandwonden, die daardoor de haren zijn kwijtgeraakt. Het is mogelijk om deze gebieden te camoufleren met een haartransplantatie.
Een consult is kosteloos en geheel vrijblijvend.
HairTimeİstanbul heeft als bedrijf 14 jaar lang ervaring op het gebied van haartransplantatie. Het team heeft duizenden succesvolle transplantaties uitgevoerd. HairtimeIstanbul gaat voor op de ontwikkelingen en werkt met de nieuwste apparatuur. Daarnaast zijn de klinieken modern ingericht en gebonden aan strenge hygiëne richtlijnen op het gebied van desinfectie en sterilisatie. HairtimeIstanbul is beoordeeld met een 9,9 op de website, dankzij de kwalitatieve haartransplantaties en de succesvolle nazorg. U kunt een afspraak maken met een van onze specialisten om gericht advies voor een haartransplantatie.