Een snorhaartransplantatie en/of een baardtransplantatie is een permanente oplossing als de beharing op uw gezicht volledig of gedeeltelijk ontbreekt. Dat kan van nature zijn, dan kan ook komen door een litteken. Of misschien vindt u de dikte van de beharing niet voldoende. Het natuurlijke resultaat van de behandeling is blijvend, de ingreep is nagenoeg pijnloos en u houdt er geen littekens aan over.

Een snor- of baardtransplantatie wordt gedaan met de FUE Saffier-methode. Één voor één verwijdert onze hairtechnician grafts (haarzakjes) uit een donorgebied op de achterzijde van uw hoofd. De grafts worden gecontroleerd op kwaliteit en daarna één voor één teruggeplaatst op de plekken waar u dat wilt. De getransplanteerde grafts blijven uw leven lang haartjes produceren.

Het aantal grafts dat nodig is, hangt af van de oppervlakte van het kale of dunbehaarde gebied en de transplantatiedichtheid. Het aantal grafts bij een snor- of baardtransplantatie kan variëren van 50 tot 2500 grafts. Tijdens een gratis consult maakt een van onze medisch specialisten een nauwkeurige inschatting. De behandeling neemt tussen de vier en de zeven uur in beslag.

 

Proces na de baardtransplantatie

Na de haartransplantatie kunt u in principe na 3 dagen weer uw dagelijkse activiteiten hervatten. We adviseren om de eerste 15 dagen uw baard vochtig te houden met de lotion die u heeft gekregen. U mag de eerste 2 weken niet zwaar tillen. Daarnaast wordt het ook afgeraden om de eerste maand te sporten, zwemmen of te zonnen.

Lees hieronder meer over nazorg baardtransplantatie

 

Tarieven  
Prijs behandeling in Nederland € 3750
Prijs behandeling in Istanbul € 2500