Wenkbrauwtransplantie wordt meestal gekozen door vrouwen maar het kan voor mannen ook een oplossing bieden. Het wordt uitgevoerd wanner u geen of weinig wenkbrauwen heeft. Het kan ook een oplossing bieden wanner u op deze gebied littekens door een ongeval, operatie heeft.

Door de nieuwe trend van dikke wenkbrauwen en de succesvolle resultaten van de transplantaties, is er in de laatste jaren een opmerkelijke toename waar te nemen in wenkbrauwtransplantaties.

Voorafgaand aan de wenkbrauwhaartransplantie kan de vorm in overleg met de arts naar uw wensen worden aangepast. De arts geeft aan wat het mooiste en meest natuurlijke resultaat oplevert.

Gemiddeld worden er voor beide wenkbrauwen 200-300 haarwortels getransplanteerd. De behandeling duurt ongeveer vier uur.

Een wimpertransplantatie is een permanente oplossing als uw wimperharen van nature ontbreken. Ook is een wimpertransplantatie een uitkomst als uw wimpers blijvend verloren zijn gegaan door chemotherapie, bestraling of verbranding.

Voor een behandeling aan beide wimpers zijn zo’n 100 enkele grafts nodig. Voor een maximale dichtheid worden eventueel in een vervolgbehandeling nog extra haarzakjes getransplanteerd. Een wimpertransplantatie is een dagbehandeling van ongeveer vier uur.

Tarieven  
Prijs behandeling in Nederland € 3250
Prijs behandeling in Istanbul € 2000