Vanwege de laatste maatregelen is het momenteel niet toegestaan om te reizen naar Turkije.         

Om deze moeilijke periode te overbruggen en iedereen een haartransplantatie in Nederland te kunnen bieden, hebben wij momenteel een interessante aanbieding. Neem nu contact op met een van onze specialisten!

HairtimeIstanbul is gevestigd in Nederland, maar biedt ook haartransplantatie’s aan in Istanbul. Momenteel is Istanbul de hoofdstad van allerlei cosmetische behandelingen. haartransplantatie, liposuctie, borstvergroting, tandbehandelingen, ooglaseren etc..

Wij werken met de beste kliniek in Istanbul. Daarnaast verzorgen wij uw reis van A tot Z!

Intake

In onze kliniek of via videoconsult kunnen wij een intake verzorgen. Hierbij wordt uw huidige situatie en wensen besproken. Hairtimeistanbul is transparant in zijn communicatie. Wij proberen de beste mogelijke resultaat met u te bespreken. Verder worden de volgende punten met u uitgebreid besproken; Behandelingsprocedure, mogelijke bijwerkingen en complicatierisico’s, nazorg en uw reis.

Nazorg + PRP

HairtimeIstanbul heeft een uitstekende nazorg. Na uw haartransplantatie valt u onder de zorg van onze specialisten van Capelle aan den Ijssel. De eerste 14 dagen na de haartransplantatie is er intensief contact om het herstel te begeleiden en waar nodig bij te sturen. Na de eerste 14 dagen is er elke 3 maanden een contact moment om de voortgang te monitoren. Uiteraard kunt u in de tussentijd altijd een afspraak maken bij ons op kliniek of de vragen die u heeft stellen via uw contactpersoon.

Tevens biedt HairtimeIstanbul in Nederland de PRP behandelingen aan. Wij adviseren na de haartransplantatie een kuur van minimaal 3 PRP behandelingen te nemen. Lees meer over de positieve effecten van PRP op onze site: https://www.hairtimeistanbul.nl/prp-behandeling/

Ministerie van Volksgezondheid

Richtlijnen:

Onze protocollen en hygiënevoorschriften worden elke maand geëvalueerd. In samenwerking met Tensen&Nolte worden alle hygiëne aspecten meegenomen om een zo schoon mogelijk behandeling te ondergaan. Jaarlijks vindt er controle plaats op het gebied van hygiene, medische hulpmiddelen en medicijnen.

VIP service van begin tot einde

Hair time Istanbul kenmerkt zich door de uitstekende VIP service.Wij verzorgen alle transfers tijdens u bezoek vanaf het moment dat u arriveert op de luchthaven totdat u weer terug vliegt. Het hotel waar u verblijft is van een luxe klasse.De haartransplantatie kliniek is zeer modern en de specialisten die er werken hebben service zeer hoog in het vaandel staan.Daarnaast wordt u intensief begeleid  in uw eigen/engelse taal door onze specialisten.

Kosten

In Turkije zijn veel aanbieders voor het laten uitvoeren van een haartransplantatie. De laatste jaren is er een enorme groei in het medisch toerisme waar te nemen. Een ontwikkeling is dat veel ziekenhuizen ook haartransplantaties uitvoeren terwijl ze hier geen specialisatie in hebben, de kosten voor deze haartransplantatie liggen hier zelfs nog lager. Via een tussenpersoon vanuit Nederland of België die op commissie basis werkt komt u in één van deze ziekenhuizen terecht zonder dat u dit vooraf weet. Hair time Istanbul bestaat al sinds 2007, vanaf het eerste begin van de FUE Saffier methode. Tot op heden hebben we een enorme kennis opgebouwd met betrekking tot de FUE Saffier haartransplantatie methode. Wij zijn een vooruitstrevende gespecialiseerde haartransplantatie kliniek met een goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid. De kwaliteit van de geleverde diensten blijft zo op een hoog niveau en de kosten voor de haartransplantatie blijven in verhouding laag en eerljk.

Informeer nu naar de prijzen door contact op te nemen met een van onze specialisten!