Haaruitval problemen behoren tot de problemen die veel mensen kunnen tegenkomen. De haren in het menselijk lichaam kunnen worden afgeschud of helemaal niet groeien vanwege de effecten van hormonen, genetische kenmerken, ongevallen of andere verwondingen zoals brandwonden. Dit is een groter probleem dan u misschien denkt. Het treft de meerderheid van de mannen en ongeveer 5% van de vrouwen. Daarom kunnen verschillende oplossingsmethoden worden gebruikt om de kale gebieden te sluiten.

In geval van kaalheid of gedeeltelijke kaalheid lijkt haartransplantatie de methode die kan worden gebruikt om hergroei te verzekeren en het probleem met zekerheid op te lossen. In deze methode worden na de nodige tests en analyses de behoeften van de patiënt en de mogelijke toepassingen bepaald. De specialiste plant vervolgens de operatie. De operatie wordt uitgevoerd in de operatiekameromgeving onder geschikte omstandigheden. Het wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en duurt meestal tussen 3 uur en 8 uur. Na  de operatie wordt er structureel gecontroleerd en verzorgd. De geïmplanteerde haarzakjes zullen na 3 maanden zichtbaarzijn. Aan het einde van ongeveer een jaar groeit het haar als uw eigen haar.

Het belangrijkste voordeel van deze methode is dat het, in tegenstelling tot andere oplossingen, permanente oplossing voor kaalheid biedt. Een succesvolle operatie zorgt ervoor dat u de geïmplanteerde haren zoals uw eigen haar kunt gebruiken. Daarom lijkt het, zelfs als de haartransplantatieprijzen zeer hoog zijn, de meest geschikte oplossing om toe te passen. Bovendien zijn de kosten van de operatie vaak dezelfde kosten als voor een pruik. U krijgt een definitieve oplossing met uw echt haar. Iedereen met haaruitval en kaalheidsproblemen moet dit probleem beter onderzoeken.