PRP is de afkorting voor Platelet Rich Plasma (met bloedplaatjes verrijkt plasma). Een PRP-behandeling zorgt voor huidvernieuwing of zorgt dat het haar steviger wordt. Het plasma bevat actieve groeifactoren die de huid herstellen en de aanmaak van collageen stimuleren.

Wat doen de groeifactoren?

* Verbeteren de bloedsomloop van de haarzakjes

* Stimuleren de haargroei van de haarzakjes

* Maken haarzakjes gezond en sterk

* Stopt de haaruitval

Brochure PRP

Behandeling

Het plasma wordt verkregen door het bloed. Hiervoor worden 2 tubes á 10ml bloed uit uw arm genomen. Vervolgens wordt deze gecentrifugeerd en wordt er ongeveer 6-7 ml plasma verkregen. De plasma wordt met een kleine spuit geïnjecteerd op de behandelende gebied. De behandeling wordt één keer per drie á vier weken uitgevoerd. De behandeling duurt ongeveer 30 tot 40 minuten.

PRP behandeling i.c.m. haartransplantatie

Wij adviseren om minimaal drie PRP-behandelingen te ondergaan na de haartransplantatie. De voornaamste reden hiervan is dat de behandeling naast de haartransplantatie zorgt voor een beter herstel, een betere groei en daardoor dus ook voor een betere haartransplantatie resultaat. De PRP-behandelingen kunnen na drie, zes en negen maanden na de haartransplantatie worden uitgevoerd tijdens de nacontroles.

Tarieven  
1 PRP behandeling voor haar € 250
3 PRP behandelingen voor haar € 600
6 PRP behandelingen voor haar € 1000