Wenkbrouw implantatie

Wenkbrouw implantatie wordt meestal gekozen door vrouwen maar het kan voor mannen ook een oplossing bieden wanneer ze geen of weinig wenkbrouwen hebben. Wenkbrouw implantatie is aangewezen in geval dat u geen of onvoldoende dichtheid heeft, wanneer er op deze gebied littekens aanwezig zijn door een ongeval, operatie, brand enz.. of wanneer uw wenkbrouwen niet de gewenste vorm hebben.

Door de nieuwe trend van dikke wenkbrouwen en de succesvolle resultaten van de implantaties, is er in de laatste jaren een opmerkelijke toename waar te nemen in wenkbrouw implantaties.

Bij de wenkbrouw implantatie wordt eerst de operatie gebied locaal verdoofd. Haarwortels worden zoals bij een haartransplantatie uit een heel kleine gebied van de nekzone een voor een weggenomen met de Fue techniek. Daarna komt de belangrijkste gedeelte van het proces; opening van de kanalen. Tijdens deze fase wordt er beslist waar, in welke richting en hoe dicht moet geimplanteerd worden. İn de laatste fase worden de haarwortels een voor een geimplanteerd in de geopende kanalen.

Het belangrijkste bij een wenkbrouw implantatie is, dat de juiste grafts gekozen worden en de implantatie gebeurt in dezelfde richting als de bestaande wenkbrouwen om een natuurlijke look te hebben zonder een litteken achter te laten.


Wimper implantatie

Wanneer u een gedeelte of helemaal geen wimpers heeft, of u heeft te weinig wimpers en u wenst meer dichtheid, zijn er verschillende tijdelijke oplossingen. Maar als u een blijvende oplossing zoekt, kan een wimper implantatie de oplossing zijn voor u. Bij de wimper implantatie worden de grafts zoals bij de wenkbrouw implantatie uit de nekzone genomen. De implantatie gebied en de donor gebied worden locaal verdoofd en zowel tijdens als na de operatie voelt u geen pijn. De operatie vindt plaats in ziekenhuis zoals het geval is bij haartranplantatie, baard – snor implantatie en wenkbrouw implantatie door onze ervaren team en duurt ongeveer 2 uren.

Bij de wimper implantatie is het belangrijk dat het ooglid klaar is voor een intensieve wimper implantatie en een gedetaillerde vooronderzoek plaatsvindt.